Criollo Six Bar (2kg)
- Termék leírása
SZUPER KEZELÉS ízületekre, szalagokra és inakra! A Criollo Six Bar glükozamint, kondroitin-szulfátot, hialuronsavat, kollagént (I. és I. típusúból), yuccát és csipkebogyót tartalmaz - és nem tartalmaz töltőanyagokat !!!
Összetevők: - Az összetevői:
Glükozamin HCL 550 000 mg/kg
Kondroitin-szulfát több mint 90 % 205 000 mg/ kg
Csipkebogyó 149 000 mg/ kg
Yucca 75 000 mg/ kg
Kollagének: I. és II. típusú 16 000 mg/kg
HA, hialuronsav, azaz a heg több mint 90 %-a 5 000 mg/kg
A piacon lévő finn termékek közül csak a Criollo takarmányok tartalmaznak HA-t, azaz hialuronsavat TÖBB mint 90%-ban! Ezen kívül a Criollo Six Bar és a Criollo Six Bar MSM+Curcuma az egyetlen olyan termék a piacon, amely ízületek, inak és ínszalagok számára mindkét kollagént (I. és II. típusú) tartalmazza!
A CRIOLLO ARTICULAR FOODS NEM TARTALMAZ semmilyen kiegészítőt, pl:
*glükóz = repcecukor
*fruktóz = gyümölcscukor
*laktóz = tejcukor
*dextróz = D-glükóz (nádcukor)
*inulin = *gyümölcscukorból képződött raktározási poliszacharid
*maltodextrin = keményítő
*kukoricakeményítő
*palatinóz = szénhidrát
*zöld liszt
*búzakorpa
*rizskorpa
*élesztő
*rizsliszt
A Criollo Six Bar csak olyan összetevőket tartalmaz, amelyek valóban az ízületekért dolgoznak!
Nincs doppingidő!Használati utasítás: napi adagolás, takarmányba keverve, ló (500 kg), 2 mérőkanál (10 g ~ 15 ml mérés)
További információkért az összetevőkről:
A glükozamin az ízületekben természetesen jelen lévő anyag, amely az életkor előrehaladtával csökken, ezért az ízületi degeneráció megelőzésére és az ízületek egészségének megőrzésére szolgál. A glükozamin növeli a porcok egészségét, védi az ízületi porcot a degenerációtól és gátolja a porcromboló enzimek aktivitását. A glükozamin fenntartja az ízületek optimális működését, lassítja az osteoarthritis kialakulását és segíti az ízületek rehabilitációját. A glükózamin alkalmazása növeli az ízületi folyadék glükózamin tartalmát. A szájon át bevitt glükozamin körülbelül 90%-a felszívódik.
A kondroitin-szulfát az ízületekben természetesen előforduló anyag; a porc egyik fő építőköve, a porcszövetben megköti a vizet. Az ízületi folyadék nagy koncentrációban tartalmaz zselatinszerű hialuronsavat és kondroitin-szulfátot, amelyek kitöltik az ízületekben lévő üres tereket. A kondroitin-szulfát kondicionáló lengéscsillapítóként és kenőanyagként működik az ízületekben. A kondroitin-szulfát javítja a mozgékonyságot a beteg ízületekben, csökkenti az ízületi porckopást és lassítja az osteoarthritis progresszióját.
A porcszövet és az ízületi folyadék különösen gazdag hialuronsavban, amely a rugalmasság érdekében vizet vesz fel, és fontos az ízületi folyadék kötő- és rugalmassági tulajdonságai szempontjából. A normál ízületekben a hialuronsav kenőanyagként és lengéscsillapítóként működik, és tompítja az ízületeket érő hatásokat. A hialuronsav az ízületi folyadék normális alkotórésze, amely gyulladás esetén csökken. A hialuronsav keni az ízületet, fenntartja a normál folyadékegyensúlyt, helyreállítja a normál ízületi működést és javítja az ízületek mozgékonyságát. A hialuronsav a porcszövet fontos építőköve is.
A csipkebogyó hatékony az ízületi funkciók és a jó közérzet fenntartásában, jót tesz a gyomornak, a bőrnek, a szőrnek és a patáknak, igazi egészségügyi bomba: magas C- és E-vitamin- és rosttartalommal. A csipkebogyót hagyományosan a vérszegénység megelőzésére használják. A csipkebogyót hatékonyan használják az ízületi funkciók és a jó közérzet fenntartására. A csipkebogyó kiváló kiegészítője az étrendnek, különösen a nagy igénybevételnek kitett és az idősebb lovak számára. A hatóanyag a csipkebogyó galaktolipid. A csipkebogyó jelentős mennyiségű C-vitamint tartalmaz. A csipkebogyó többek között bioflavonoidokat, antioxidánsokat, aminosavakat, glükózt, béta-karotint, rezet, káliumot, kalciumot, magnéziumot, cinket, vasat, szelént, omega-3 savakat, fluoridot, A-, K-, D-, B6-vitamint stb. tartalmaz. A csipkebogyó pektint is, egy oldható rostot, amely segít a bélrendszer kenésében. Ezenkívül a csipkebogyó szorbit megakadályozza a gyomorsavasságot és fokozza a nyálelválasztást.
A kollagéneket aminosavakká kell lebontani, hogy a hatás helyére szállítani lehessen. A kollagéneket feldolgozzák, "előolvasztják" aminosavláncokká, így egy könnyen emészthető és felszívódó termék - a kollagén-hidrolizátum - keletkezik, amely a szervezetben aminosavakká és bioaktív kollagénpeptidekké bomlik. A kollagének belsőleg alkalmazva aktiválják a szervezet saját kollagéntermelését. A kollagének nagy szakítószilárdságuknak köszönhetően mechanikai ellenállást biztosítanak a szöveteknek. Az I-es típusú kollagén, amely hosszú szálakat alkot a sejtmembránban, a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje kollagén; különösen a csontokban található meg, de többek között az inakban, a szalagokban és a bőr dermisztikájában is. Ezzel szemben a porc nagyrészt II-es típusú kollagénszálakból áll. A speciálisan optimalizált bioaktív kollagén peptidek elősegítik a porcszerkezetek növekedését, és így ellenállnak az öregedés és a túlzott igénybevétel okozta kopásnak. Így a szájon át történő pótlás javítja az ízületek egészségét és hosszabb ideig mozgásban tartja őket. A Criollo termékekben a kollagének bioaktívak.
A Yucca szaponinokban gazdag, amelyek segítenek az ízületek táplálásában, a Yucca emellett segít fenntartani az optimális bél-pH-t és növeli az energiaszintet a májban felszabaduló glükóz révén, ami segít fenntartani az erőfeszítéshez szükséges állóképességet. - Termékinformáció
- Vélemények
- Gyors szállítás Finnországból
- Visszajelzés
- Gyakran ismételt kérdések
- Szállítási hely Raktáron, szállítási idő általában 4-7 nap
- Gyártó Criollo
- Termék nyomvonal Kezdőlap Selection fromMinden takarmány Criollo Six Bar (2kg)
- Limit Mobilitás
- Termékcsoport Minden takarmány
- SKU SixBar2kg
SZUPER KEZELÉS ízületekre, szalagokra és inakra! A Criollo Six Bar glükozamint, kondroitin-szulfátot, hialuronsavat, kollagént (I. és I. típusúból), yuccát és csipkebogyót tartalmaz - és nem tartalmaz töltőanyagokat !!!
Összetevők: - Az összetevői:
Glükozamin HCL 550 000 mg/kg
Kondroitin-szulfát több mint 90 % 205 000 mg/ kg
Csipkebogyó 149 000 mg/ kg
Yucca 75 000 mg/ kg
Kollagének: I. és II. típusú 16 000 mg/kg
HA, hialuronsav, azaz a heg több mint 90 %-a 5 000 mg/kg
A piacon lévő finn termékek közül csak a Criollo takarmányok tartalmaznak HA-t, azaz hialuronsavat TÖBB mint 90%-ban! Ezen kívül a Criollo Six Bar és a Criollo Six Bar MSM+Curcuma az egyetlen olyan termék a piacon, amely ízületek, inak és ínszalagok számára mindkét kollagént (I. és II. típusú) tartalmazza!
A CRIOLLO ARTICULAR FOODS NEM TARTALMAZ semmilyen kiegészítőt, pl:
*glükóz = repcecukor
*fruktóz = gyümölcscukor
*laktóz = tejcukor
*dextróz = D-glükóz (nádcukor)
*inulin = *gyümölcscukorból képződött raktározási poliszacharid
*maltodextrin = keményítő
*kukoricakeményítő
*palatinóz = szénhidrát
*zöld liszt
*búzakorpa
*rizskorpa
*élesztő
*rizsliszt
A Criollo Six Bar csak olyan összetevőket tartalmaz, amelyek valóban az ízületekért dolgoznak!
Nincs doppingidő!
Használati utasítás: napi adagolás, takarmányba keverve, ló (500 kg), 2 mérőkanál (10 g ~ 15 ml mérés)
További információkért az összetevőkről:
A glükozamin az ízületekben természetesen jelen lévő anyag, amely az életkor előrehaladtával csökken, ezért az ízületi degeneráció megelőzésére és az ízületek egészségének megőrzésére szolgál. A glükozamin növeli a porcok egészségét, védi az ízületi porcot a degenerációtól és gátolja a porcromboló enzimek aktivitását. A glükozamin fenntartja az ízületek optimális működését, lassítja az osteoarthritis kialakulását és segíti az ízületek rehabilitációját. A glükózamin alkalmazása növeli az ízületi folyadék glükózamin tartalmát. A szájon át bevitt glükozamin körülbelül 90%-a felszívódik.
A kondroitin-szulfát az ízületekben természetesen előforduló anyag; a porc egyik fő építőköve, a porcszövetben megköti a vizet. Az ízületi folyadék nagy koncentrációban tartalmaz zselatinszerű hialuronsavat és kondroitin-szulfátot, amelyek kitöltik az ízületekben lévő üres tereket. A kondroitin-szulfát kondicionáló lengéscsillapítóként és kenőanyagként működik az ízületekben. A kondroitin-szulfát javítja a mozgékonyságot a beteg ízületekben, csökkenti az ízületi porckopást és lassítja az osteoarthritis progresszióját.
A porcszövet és az ízületi folyadék különösen gazdag hialuronsavban, amely a rugalmasság érdekében vizet vesz fel, és fontos az ízületi folyadék kötő- és rugalmassági tulajdonságai szempontjából. A normál ízületekben a hialuronsav kenőanyagként és lengéscsillapítóként működik, és tompítja az ízületeket érő hatásokat. A hialuronsav az ízületi folyadék normális alkotórésze, amely gyulladás esetén csökken. A hialuronsav keni az ízületet, fenntartja a normál folyadékegyensúlyt, helyreállítja a normál ízületi működést és javítja az ízületek mozgékonyságát. A hialuronsav a porcszövet fontos építőköve is.
A csipkebogyó hatékony az ízületi funkciók és a jó közérzet fenntartásában, jót tesz a gyomornak, a bőrnek, a szőrnek és a patáknak, igazi egészségügyi bomba: magas C- és E-vitamin- és rosttartalommal. A csipkebogyót hagyományosan a vérszegénység megelőzésére használják. A csipkebogyót hatékonyan használják az ízületi funkciók és a jó közérzet fenntartására. A csipkebogyó kiváló kiegészítője az étrendnek, különösen a nagy igénybevételnek kitett és az idősebb lovak számára. A hatóanyag a csipkebogyó galaktolipid. A csipkebogyó jelentős mennyiségű C-vitamint tartalmaz. A csipkebogyó többek között bioflavonoidokat, antioxidánsokat, aminosavakat, glükózt, béta-karotint, rezet, káliumot, kalciumot, magnéziumot, cinket, vasat, szelént, omega-3 savakat, fluoridot, A-, K-, D-, B6-vitamint stb. tartalmaz. A csipkebogyó pektint is, egy oldható rostot, amely segít a bélrendszer kenésében. Ezenkívül a csipkebogyó szorbit megakadályozza a gyomorsavasságot és fokozza a nyálelválasztást.
A kollagéneket aminosavakká kell lebontani, hogy a hatás helyére szállítani lehessen. A kollagéneket feldolgozzák, "előolvasztják" aminosavláncokká, így egy könnyen emészthető és felszívódó termék - a kollagén-hidrolizátum - keletkezik, amely a szervezetben aminosavakká és bioaktív kollagénpeptidekké bomlik. A kollagének belsőleg alkalmazva aktiválják a szervezet saját kollagéntermelését. A kollagének nagy szakítószilárdságuknak köszönhetően mechanikai ellenállást biztosítanak a szöveteknek. Az I-es típusú kollagén, amely hosszú szálakat alkot a sejtmembránban, a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje kollagén; különösen a csontokban található meg, de többek között az inakban, a szalagokban és a bőr dermisztikájában is. Ezzel szemben a porc nagyrészt II-es típusú kollagénszálakból áll. A speciálisan optimalizált bioaktív kollagén peptidek elősegítik a porcszerkezetek növekedését, és így ellenállnak az öregedés és a túlzott igénybevétel okozta kopásnak. Így a szájon át történő pótlás javítja az ízületek egészségét és hosszabb ideig mozgásban tartja őket. A Criollo termékekben a kollagének bioaktívak.
A Yucca szaponinokban gazdag, amelyek segítenek az ízületek táplálásában, a Yucca emellett segít fenntartani az optimális bél-pH-t és növeli az energiaszintet a májban felszabaduló glükóz révén, ami segít fenntartani az erőfeszítéshez szükséges állóképességet.
Legyen az első, aki véleményt ír!
Az értékeléssel részt vesz egy 50 eurós ajándékutalvány sorsoláson.