Criollo Six Bar (500g)

SKU: SixBar500g
SZUPER KEZELÉS ízületekre, szalagokra és inakra! A Criollo Six Bar glükozamint, kondroitin-szulfátot, hialuronsavat, kollagént (I. és I. típusúból), yuccát és csipkebogyót tartalmaz - és nem tartalmaz töltőanyagokat !!!
Bővebben
EUR 87.95
Válassza ki a:
Megjegyzés hozzáadása a megrendeléshez
Szállítási módszerek
Megbízható és sokoldalú szállítási lehetőségek
Fizetési módok
Számla, online fizetés, kártyák, MobilePay
Cserélje ki és adja vissza
30 napos csere- és visszatérítési politikát kínálunk
  • Termék leírása

    SZUPER KEZELÉS ízületekre, szalagokra és inakra! A Criollo Six Bar glükozamint, kondroitin-szulfátot, hialuronsavat, kollagént (I. és I. típusúból), yuccát és csipkebogyót tartalmaz - és nem tartalmaz töltőanyagokat !!!

    Összetevők: - Az összetevői:
    Glükozamin HCL 550 000 mg/kg
    Kondroitin-szulfát több mint 90 % 205 000 mg/ kg
    Csipkebogyó 149 000 mg/ kg
    Yucca 75 000 mg/ kg
    Kollagének: I. és II. típusú 16 000 mg/kg
    HA, hialuronsav, azaz a heg több mint 90 %-a 5 000 mg/kg
    A piacon lévő finn termékek közül csak a Criollo takarmányok tartalmaznak HA-t, azaz hialuronsavat TÖBB mint 90%-ban! Ezen kívül a Criollo Six Bar és a Criollo Six Bar MSM+Curcuma az egyetlen olyan termék a piacon, amely ízületek, inak és ínszalagok számára mindkét kollagént (I. és II. típusú) tartalmazza!

    A CRIOLLO ARTICULAR FOODS NEM TARTALMAZ semmilyen kiegészítőt, pl:
    *glükóz = repcecukor
    *fruktóz = gyümölcscukor
    *laktóz = tejcukor
    *dextróz = D-glükóz (nádcukor)
    *inulin = *gyümölcscukorból képződött raktározási poliszacharid
    *maltodextrin = keményítő
    *kukoricakeményítő
    *palatinóz = szénhidrát
    *zöld liszt
    *búzakorpa
    *rizskorpa
    *élesztő
    *rizsliszt

    A Criollo Six Bar csak olyan összetevőket tartalmaz, amelyek valóban az ízületekért dolgoznak!

    Nincs doppingidő!

    Használati utasítás: napi adagolás, takarmányba keverve, ló (500 kg), 2 mérőkanál (10 g ~ 15 ml mérés)

    További információkért az összetevőkről:

    A glükozamin az ízületekben természetesen jelen lévő anyag, amely az életkor előrehaladtával csökken, ezért az ízületi degeneráció megelőzésére és az ízületek egészségének megőrzésére szolgál. A glükozamin növeli a porcok egészségét, védi az ízületi porcot a degenerációtól és gátolja a porcromboló enzimek aktivitását. A glükozamin fenntartja az ízületek optimális működését, lassítja az osteoarthritis kialakulását és segíti az ízületek rehabilitációját. A glükózamin alkalmazása növeli az ízületi folyadék glükózamin tartalmát. A szájon át bevitt glükozamin körülbelül 90%-a felszívódik.

    A kondroitin-szulfát az ízületekben természetesen előforduló anyag; a porc egyik fő építőköve, a porcszövetben megköti a vizet. Az ízületi folyadék nagy koncentrációban tartalmaz zselatinszerű hialuronsavat és kondroitin-szulfátot, amelyek kitöltik az ízületekben lévő üres tereket. A kondroitin-szulfát kondicionáló lengéscsillapítóként és kenőanyagként működik az ízületekben. A kondroitin-szulfát javítja a mozgékonyságot a beteg ízületekben, csökkenti az ízületi porckopást és lassítja az osteoarthritis progresszióját.

    A porcszövet és az ízületi folyadék különösen gazdag hialuronsavban, amely a rugalmasság érdekében vizet vesz fel, és fontos az ízületi folyadék kötő- és rugalmassági tulajdonságai szempontjából. A normál ízületekben a hialuronsav kenőanyagként és lengéscsillapítóként működik, és tompítja az ízületeket érő hatásokat. A hialuronsav az ízületi folyadék normális alkotórésze, amely gyulladás esetén csökken. A hialuronsav keni az ízületet, fenntartja a normál folyadékegyensúlyt, helyreállítja a normál ízületi működést és javítja az ízületek mozgékonyságát. A hialuronsav a porcszövet fontos építőköve is.

    A csipkebogyó hatékony az ízületi funkciók és a jó közérzet fenntartásában, jót tesz a gyomornak, a bőrnek, a szőrnek és a patáknak, igazi egészségügyi bomba: magas C- és E-vitamin- és rosttartalommal. A csipkebogyót hagyományosan a vérszegénység megelőzésére használják. A csipkebogyót hatékonyan használják az ízületi funkciók és a jó közérzet fenntartására. A csipkebogyó kiváló kiegészítője az étrendnek, különösen a nagy igénybevételnek kitett és az idősebb lovak számára. A hatóanyag a csipkebogyó galaktolipid. A csipkebogyó jelentős mennyiségű C-vitamint tartalmaz. A csipkebogyó többek között bioflavonoidokat, antioxidánsokat, aminosavakat, glükózt, béta-karotint, rezet, káliumot, kalciumot, magnéziumot, cinket, vasat, szelént, omega-3 savakat, fluoridot, A-, K-, D-, B6-vitamint stb. tartalmaz. A csipkebogyó pektint is, egy oldható rostot, amely segít a bélrendszer kenésében. Ezenkívül a csipkebogyó szorbit megakadályozza a gyomorsavasságot és fokozza a nyálelválasztást.

    A kollagéneket aminosavakká kell lebontani, hogy a hatás helyére szállítani lehessen. A kollagéneket feldolgozzák, "előolvasztják" aminosavláncokká, így egy könnyen emészthető és felszívódó termék - a kollagén-hidrolizátum - keletkezik, amely a szervezetben aminosavakká és bioaktív kollagénpeptidekké bomlik. A kollagének belsőleg alkalmazva aktiválják a szervezet saját kollagéntermelését. A kollagének nagy szakítószilárdságuknak köszönhetően mechanikai ellenállást biztosítanak a szöveteknek. Az I-es típusú kollagén, amely hosszú szálakat alkot a sejtmembránban, a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje kollagén; különösen a csontokban található meg, de többek között az inakban, a szalagokban és a bőr dermisztikájában is. Ezzel szemben a porc nagyrészt II-es típusú kollagénszálakból áll. A speciálisan optimalizált bioaktív kollagén peptidek elősegítik a porcszerkezetek növekedését, és így ellenállnak az öregedés és a túlzott igénybevétel okozta kopásnak. Így a szájon át történő pótlás javítja az ízületek egészségét és hosszabb ideig mozgásban tartja őket. A Criollo termékekben a kollagének bioaktívak.

    A Yucca szaponinokban gazdag, amelyek segítenek az ízületek táplálásában, a Yucca emellett segít fenntartani az optimális bél-pH-t és növeli az energiaszintet a májban felszabaduló glükóz révén, ami segít fenntartani az erőfeszítéshez szükséges állóképességet.

  • Termékinformáció
  • Vélemények
  • Gyors szállítás Finnországból
  • Visszajelzés
  • Gyakran ismételt kérdések

SZUPER KEZELÉS ízületekre, szalagokra és inakra! A Criollo Six Bar glükozamint, kondroitin-szulfátot, hialuronsavat, kollagént (I. és I. típusúból), yuccát és csipkebogyót tartalmaz - és nem tartalmaz töltőanyagokat !!!

Összetevők: - Az összetevői:
Glükozamin HCL 550 000 mg/kg
Kondroitin-szulfát több mint 90 % 205 000 mg/ kg
Csipkebogyó 149 000 mg/ kg
Yucca 75 000 mg/ kg
Kollagének: I. és II. típusú 16 000 mg/kg
HA, hialuronsav, azaz a heg több mint 90 %-a 5 000 mg/kg
A piacon lévő finn termékek közül csak a Criollo takarmányok tartalmaznak HA-t, azaz hialuronsavat TÖBB mint 90%-ban! Ezen kívül a Criollo Six Bar és a Criollo Six Bar MSM+Curcuma az egyetlen olyan termék a piacon, amely ízületek, inak és ínszalagok számára mindkét kollagént (I. és II. típusú) tartalmazza!

A CRIOLLO ARTICULAR FOODS NEM TARTALMAZ semmilyen kiegészítőt, pl:
*glükóz = repcecukor
*fruktóz = gyümölcscukor
*laktóz = tejcukor
*dextróz = D-glükóz (nádcukor)
*inulin = *gyümölcscukorból képződött raktározási poliszacharid
*maltodextrin = keményítő
*kukoricakeményítő
*palatinóz = szénhidrát
*zöld liszt
*búzakorpa
*rizskorpa
*élesztő
*rizsliszt

A Criollo Six Bar csak olyan összetevőket tartalmaz, amelyek valóban az ízületekért dolgoznak!

Nincs doppingidő!

Használati utasítás: napi adagolás, takarmányba keverve, ló (500 kg), 2 mérőkanál (10 g ~ 15 ml mérés)

További információkért az összetevőkről:

A glükozamin az ízületekben természetesen jelen lévő anyag, amely az életkor előrehaladtával csökken, ezért az ízületi degeneráció megelőzésére és az ízületek egészségének megőrzésére szolgál. A glükozamin növeli a porcok egészségét, védi az ízületi porcot a degenerációtól és gátolja a porcromboló enzimek aktivitását. A glükozamin fenntartja az ízületek optimális működését, lassítja az osteoarthritis kialakulását és segíti az ízületek rehabilitációját. A glükózamin alkalmazása növeli az ízületi folyadék glükózamin tartalmát. A szájon át bevitt glükozamin körülbelül 90%-a felszívódik.

A kondroitin-szulfát az ízületekben természetesen előforduló anyag; a porc egyik fő építőköve, a porcszövetben megköti a vizet. Az ízületi folyadék nagy koncentrációban tartalmaz zselatinszerű hialuronsavat és kondroitin-szulfátot, amelyek kitöltik az ízületekben lévő üres tereket. A kondroitin-szulfát kondicionáló lengéscsillapítóként és kenőanyagként működik az ízületekben. A kondroitin-szulfát javítja a mozgékonyságot a beteg ízületekben, csökkenti az ízületi porckopást és lassítja az osteoarthritis progresszióját.

A porcszövet és az ízületi folyadék különösen gazdag hialuronsavban, amely a rugalmasság érdekében vizet vesz fel, és fontos az ízületi folyadék kötő- és rugalmassági tulajdonságai szempontjából. A normál ízületekben a hialuronsav kenőanyagként és lengéscsillapítóként működik, és tompítja az ízületeket érő hatásokat. A hialuronsav az ízületi folyadék normális alkotórésze, amely gyulladás esetén csökken. A hialuronsav keni az ízületet, fenntartja a normál folyadékegyensúlyt, helyreállítja a normál ízületi működést és javítja az ízületek mozgékonyságát. A hialuronsav a porcszövet fontos építőköve is.

A csipkebogyó hatékony az ízületi funkciók és a jó közérzet fenntartásában, jót tesz a gyomornak, a bőrnek, a szőrnek és a patáknak, igazi egészségügyi bomba: magas C- és E-vitamin- és rosttartalommal. A csipkebogyót hagyományosan a vérszegénység megelőzésére használják. A csipkebogyót hatékonyan használják az ízületi funkciók és a jó közérzet fenntartására. A csipkebogyó kiváló kiegészítője az étrendnek, különösen a nagy igénybevételnek kitett és az idősebb lovak számára. A hatóanyag a csipkebogyó galaktolipid. A csipkebogyó jelentős mennyiségű C-vitamint tartalmaz. A csipkebogyó többek között bioflavonoidokat, antioxidánsokat, aminosavakat, glükózt, béta-karotint, rezet, káliumot, kalciumot, magnéziumot, cinket, vasat, szelént, omega-3 savakat, fluoridot, A-, K-, D-, B6-vitamint stb. tartalmaz. A csipkebogyó pektint is, egy oldható rostot, amely segít a bélrendszer kenésében. Ezenkívül a csipkebogyó szorbit megakadályozza a gyomorsavasságot és fokozza a nyálelválasztást.

A kollagéneket aminosavakká kell lebontani, hogy a hatás helyére szállítani lehessen. A kollagéneket feldolgozzák, "előolvasztják" aminosavláncokká, így egy könnyen emészthető és felszívódó termék - a kollagén-hidrolizátum - keletkezik, amely a szervezetben aminosavakká és bioaktív kollagénpeptidekké bomlik. A kollagének belsőleg alkalmazva aktiválják a szervezet saját kollagéntermelését. A kollagének nagy szakítószilárdságuknak köszönhetően mechanikai ellenállást biztosítanak a szöveteknek. Az I-es típusú kollagén, amely hosszú szálakat alkot a sejtmembránban, a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje kollagén; különösen a csontokban található meg, de többek között az inakban, a szalagokban és a bőr dermisztikájában is. Ezzel szemben a porc nagyrészt II-es típusú kollagénszálakból áll. A speciálisan optimalizált bioaktív kollagén peptidek elősegítik a porcszerkezetek növekedését, és így ellenállnak az öregedés és a túlzott igénybevétel okozta kopásnak. Így a szájon át történő pótlás javítja az ízületek egészségét és hosszabb ideig mozgásban tartja őket. A Criollo termékekben a kollagének bioaktívak.

A Yucca szaponinokban gazdag, amelyek segítenek az ízületek táplálásában, a Yucca emellett segít fenntartani az optimális bél-pH-t és növeli az energiaszintet a májban felszabaduló glükóz révén, ami segít fenntartani az erőfeszítéshez szükséges állóképességet.

Új termék felülvizsgálata

Legyen az első, aki véleményt ír!

Az értékeléssel részt vesz egy 50 eurós ajándékutalvány sorsoláson.

Ügyfélkérdések
Még nincsenek kérdések.
loading